Hozzávalók:
-
2 ek kakaó
-
20 dkg porcukor
-
2 mokkáskanál szórabikarbóna
-
2 ek méz
-
5 dkg vaj
-
2 tojás
Ezeket a hozzávalókat 5 percig gőz felett keverjük, majd 40 dkg lisztet adunk hozzá. Összegyúrjuk, 3 részre osztjuk és a tepsi hátán sütjük.
Krém:
1 vanília pudingot és1 puncspudingot 2-2 dl tejben megfőzzük. A rámát 20 dkg porcukorral kikeverjük, kétfelé osztjuk. Egyik felét összekeverjük a vanília pudinggal, hozzáadunk 1 csg vaníliás cukrot. Másik részét a puncspudinggal, és ahhoz pedig rumaromát keverünk.
A legalsó tésztára rákenjük a puncspudingot, rárakjuk a középső tésztát. Arra a vanília pudingot kenjük és végül rárakjuk a harmadik lapot.
Máz:
15 dkg porcukrot, 2 kanál vizet, 2 ek kakaót, 5 dkg vajat összekeverünk és a sütire kenjük.
|