Hozzávalók:
-
Elkészítési ideje: 30 perc
-
1 tasak KNORR Bolognai spagetti Rafinéria
-
20 dkg penne tészta
-
2 ek. olivaolaj
-
1 db vöröshagyma
-
20 dkg darált hús
-
1 pohár tejföl
-
2 db tojás
-
5 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben az olajon megfonnyasztott hagymához adjuk a húst, megpirítjuk. Hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, és azonnal felöntjük 3 dl hideg vízzel, kevergetve felforraljuk. Kb. 5 perc alatt, kis lángon készre főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a lecsepegtetett főtt tésztát. Kivajazott jénaiba simítjuk, és felöntjük az előre összekevert tejfölös-tojásos-sajtos keverékkel. 200 °C-os sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
|